Víkend 12.-13.10.

15.10.2013 06:41

Tento víkend byl u mužstev dorostu a mužů o tom, zda se podaří udržet průběžná první místa  ve svých soutěžích. Obě mužstva vyhrála tím nejtěsnějším rozdílem 1:0 na domácí půdě a podařilo se svá umístění v soutěžích udržet. 

Muži nastoupili proti mnohými podceňovanému Malému Boru. Zápas vypadal poměrně jednoznačně, i když výsledek tomu nenapovídal. Naše mužstvo si dokázalo vypracovat větší množství šancí. S koncovkou však bylo na štíru, nebo je vychytal brankář hostí. Proto rozhodnul jediný gól zápasu, který vsítil Michal Polena. Muži tak po remíze Běšin a Hrádku odskočili na prvním místě soutěže již o 3 body. 

Dorost nastoupil proti třetímu celku souitěže, ambiciozní Dlouhé Vsi. Zde nebyl průběh zápasu tak jednoznačný, chvílemi měla Dlouhá Ves optickou převahu. Obě mužstva si vypracovaly několik šancí, přičemž ty dlouhoveské zlikvidoval vynikajícími zákroky náš brankář, zatímco ty chanovické spíše zazdili  naši hráči, nebo těsně minuly branku hostí. Rozhodl důraz a dobrá orientace Lukáše Rady v pokutovém území hostí, který dal jedinou branaku utkání. O první místo se dělí naši dorostenci s mužstvem Mochtína. Nyní pojednou na půdu velmi dobrého Chotěšova. 

I starší přípravka o víkendu dokázala přivézt z Janovic jeno vítězství, kdy dokázala porazit mužstvo Bolešin 5:1. Zbylé dva zápasy přípravka prohrála.