Tři kola před konce okresního přeboru vybojovaly Chanovice postup do B třídy!!!!!

27.05.2014 09:22

Chanovice - Velký Bor 2:2 (1:0)  Na penalty 3:4 Branky za domácí: Michal Polena, Honza Šebek

Před utkáním bylo jasné, že domácímu týmu stačí pouze jediný bod k postupu do krajské B třídy. Sice všichni diváci doufali, že v místním derby domácí mužstvo zvítězí, ale nakonec vše dopadlo tak, že se na chanovickém trávníku radovali úplně všichni. Jak hosté, kteří odjeli domů se dvěma body, tak domácí, kteří mohli bouřlivě a hlučně oslavit již jistý postup. 

Na trávníku to po celý zápas vypadalo stejně. Domácí bušili do hostující obrany a hosté vyráželi do rychlých brejků. Domácí mužstvo hrálo aktivně až do vstřelení druhé branky. Dvojbrankové vedení nastartovalo v našich hráčích, jim velmi známý, pocit uspokojení a toho, že se jim již nemůže nic stát. A tak hosté po jednom z brejků snížili a v 77.minutě po standardní situaci srovnali stav na konečných 2:2. V penaltách nakonec hosté překlopili vítězství na svoji stranu. 

 

Gratulujeme našemu mladému týmu za výkony v celé sezóně. Gratulujeme trenérovi Luďkovi Cimrhanzlovi, který se nebál v průběhu celé sezóny dávat šanci i mladším ročníkům a který naplnil očekávání své, celého TJ, fanoušků a diváků. Gratulujeme vedoucímu mužstva Vaškovi Brejchovi. Gratulujeme Mírovi Kašákovi, který dokázal vytvářet celému mužstvu velmi nadstandardní podmínky a se kterým je tento úspěch velmi pevně spojený. 

Děkujeme našemu fans klubu v čele s Patrikem Češkou. Tento fans klub se stal hnacím motorem našeho mužstva při domácích, ale i některých venkovních zápasech. Věříme, že nám tito fans zůstanou věrní i nadále. Děkujeme dalším našim fanouškům, kteří pravidelně navštěvují naše zápasy a všem lidem, kteří se nezištně podíleli na tomto úspěchu, a to zejména Jirkovi Frýzkovi, Láďovi Kočíkovi a Pepíkovi Pojžárkovi. A samozřejmě děkujeme i Bohoušovi a Davidovi Bártíkovi, kteří vytvořili našemi týmu perfektní pozápasové zázemí. Děkujeme sponzorům a to zejména generálnímu partnerovi firmě Haas Fertigbau. Bez podpory sponzorů by to prostě nešlo. Děkujeme obci Chanovice a starostovi Petrovi Kláskovi za podporu a zájem o dění v TJ. 

A nyní přejeme našemu mužstvu hodně štěstí v krajské B třídě!!! Věříme, že se zde naše mužstvo neztratí a zapustí pevné kořeny v krajských soutěžích.