Štěnovice - Chanovice 2 : 1 (2 : 1)

27.10.2021 14:20
Naše vítězná série skončila ve Štenovicích, kde jsme tentokrát bohužel nepředvedli výkon, za který bychom si zasloužili vyhrát.
O osudu zápasu nakonec rozhodla první desetiminutovka. Nejdříve jsme sami vyslali do brejku Týmla, a pak jsme byli nedůrazní při bránění standartní situace. Zlepšení nám přineslo několik závarů v pokutovém území domácích a velkou šanci Michala Poleny, kterého však vychytal domácí brankář s chanovickou minulostí Vít. Michal se však přesto prosadil, po standartce Evgena Kozhukhara hlavou snížil. Do poločasu jsme měli převahu, ale do šancí jsme se nedostávali.
Po pauze pokračoval náš platonický tlak, který však příležitosti nepřinášel. Až v závěru přinutil gólmana domácích k zákroku Honza Šebek, ale jeho šajtle nebyla dost důrazná. Po přiťuknutí Michala Poleny mohl vyrovnat Borek Jonáš, ale branku z úhlu netrefil. Dnes nám chyběla fotbalovost, hra byla i díky úzkostlivému rozhodčímu rozkouskovaná a na rychlé a důrazné domácí jsme tak recept nenašli. Děkujeme našim fanouškům za podporu a budeme se je snažit více potěšit v posledním podzimním zápase za týden doma proti Horažďovicím.
Branky: V.Týml, M.Zuna - M.Polena (E.Kozhukhar)
Sestava: B.Timoshenko - D.Pavlovský, J.Petřík, J.Prýmas, J.Šulc, D.Klas (85. L.Pavlovský), J.Šebek, J.Merašický, E.Kozhukhar (70. B.Jonáš), M.Šabek, M.Polena
Nejlepší hráč zápasu: Michal Polena