Představujeme Romana Kováře

26.09.2019 17:51

Napsal Oldřich Šebek, předseda TJ Pfeifer Chanovice

Jsme velmi rádi, že nám do kabiny přibyl další člen týmu, fyzioterapeut Roman Kovář. Navštěvuje náš tým zhruba 1x za 14 dnů a bojuje s neduhy jednotlivých hráčů. Roman působil v našem klubu v kategorii minižáků, poté hrával fotbal v Nepomuku a nedalekých Horažďovicích. Po vážném zranění musel mistrovský fotbal opustit. Vřelý vztah k fotbalu však u něj zůstal a svoji kariéru směřuje k fotbalistům, kteří se aktivně fotbalu věnují a to jak na amatérské tak i profesionální úrovni. 

Požádal jsem ho o stručný profesní životopis, který takto zvěřejňuji: 

"Studoval jsem na ZČU obor fyzioterapie. Má cesta ve sportovní fyzioterapii započala v  Meistriliiga v Estonsku, kam jsem mohl vycestovat v rámci programu Erasmus. Po návratu mě čekal poslední ročník studia, při kterém jsem začínal další stáž u Viktorie Plzeň. Za další půlrok se mi dostalo šance samostatně působit u dorosteneckých kategorií a po státních závěrečných zkouškách jsem zůstal natrvalo s U19 a B týmem. V blízké době se chystám opět něco málo přiučit nových dovedností na klinice Glasgow Rangers ve Skotsku."

Z mého pohledu jde o velmi cílevědomého mladého člověka, který postupně naplňuje své cíle a snaží se být ve svém oboru co nejlepší. Jsem přesvědčený o tom, že dosáhne met těch nejvyšších.  V tuto chvíli jsme nadšeni z této spolupráce a z toho, že i s jeho pomocí se daří vytvářet našim borcům co nejlepší podmínky.