Muži A

02.09.2014 14:23

Spálené Poříčí - Chanovice A 4:1 Branka Chanovic: Jakub Klásek

Chanovice A - Horažďovice B  5:3 Branky Chanovic: Lukáš Černohorský, David Pavlovský, Ondra Srb, Michal Polena, Jarda Prýmas

Naši muži vstoupili do B třídy nepřesvědčivými výkony a to zejména v obranné fázi, neboť obdrželi dohromady již 7 branek. . Již poslední dva přípravné zápasy v Březnici a Doubravici ukázaly, že se tento tým bude s obrannou fází potýkat. 

V prvním mistrovském zápase seděla na našich hráčích nováčkovská deka a ve prospěch domácího týmu rozhodla zkušenost a velmi dobrá produktivita. V prvním domácím zápase vyrukovali naši borci s útočným fotbalem a proto se v prvním poločase udála nevídaná přestřelka. Skóre o poločasu bylo 5:2 pro domácí a pro soupeře to byl vzhledem k dalším vytvořeným domácím šancím ještě přijatelný výsledek. Ovšem do druhého poločasu jako by nastoupilo jiné mužstvo s udržovací taktikou. I tak si vytvořili ještě několik šancí, které však hráči Chanovic nevyužili. Hosté se ještě snažili zdramatizovat utkání, ale gól na 3:5 přišel pozdě a domácí si první svoji výhru v novém soutěžním ročníku pohlídali. Přesto však na začátku soutěže přichází varování. Týmů se srovnatelnou sestavou, v jaké přijely do Chanovic Horažďovice nebude v této souteži moc a hrát takovýmto stylem by se nemuselo našemu týmu vyplatit.