Měčín - Chanovice

18.11.2018 23:04

 

 

Měčín - Chanovice 6:2 (2:1)

Komentář napsal Radim Šiška

V posledním podzimním zápase jsme k výsledkové bídě minulých zápasů přidali poprvé v sezóně i velkou bídu herní a tentokrát jsme si nic než porážku nezasloužili. Nikdo z našich hráčů se ani nepřiblížil svému průměrnému výkonu a všichni si tak ověřili, že bez vůle, nasazení a zodpovědnosti to určitě nepůjde. Místo toho jsme na hřišti předposledního týmu předvedli tragický výkon plný laxnosti, nepřesností a nedůrazu.

V úvodu předvedl jak jinak než po našich několika kumulovaných chybách tři výborné zákroky Václavík, ale s dorážkou Klímy do prázdné branky nic dělat nemohl. Záhy se nám podařilo vyrovnat, přímý kop Zoubka přesně trefil na zadní tyči Kubaň a nedal Jarolímovi šanci. Dále nás však srážely až neuvěřitelné chyby v defenzivě a Šimek měl opět velmi jednoduchou pozici a poslal domácí do vedení. Po půlhodině jsme předvedli pár nadějných akcí. Zoubek nejdříve těsně minul a vzápětí připravil tutovku pro Kubaně, ale toho vychytal domácí brankář. V jasné šanci pak Kovář minul branku a Petřík místo střely přihrával. Domácí byli důraznější a přímočařejší a ve 38. minutě nás zachránilo břevno.

Po pauze jsme byli aktivní, Prýmase vychytal Jarolím, ale po rohu Kubaně vyrovnal Šebek. V této chvíli, kdy se zápas lámal, jsme opět předvedli těžko pochopitelné chyby v rozehrávce a defenzivě a v podstatě domácím výhru vnutili. Benda je natolik rychlý a Němec natolik zkušený, že těžko mohli svými šancemi pohrdnout. I stav 4:2 půl hodinu před koncem byl hratelný, ale to bychom museli alespoň trochu chtít, méně chybovat a lépe řešit naše příležitosti. Kalich hořkosti jsme si však vypili až do dna. Doufám, že se nad tím zamyslí všichni hráči, kteří byli na hřišti i ti, kteří byli kdekoli jinde. Zápas bez problémů odřídil Radek Schveinert za asistence Jiřího Velíška a Františka Šimka.

Branky: 5. Klíma J., 18. Šimek J., 57. Benda J, 62, 79. Němec D. 2, 87. Šteffel R. z PK – 10. Kubaň J. (Zoubek V.), 51. Šebek J. (Kubaň J.)
Rozhodčí: Radek Schveinert, Jiří Velíšek, František Šimek, ŽK 2:4 (Pavlovský D., Prýmas J., Šulc J., Václavík J.), diváků 60
Sestava: Václavík J. – Šulc J., Pavlovský D., Rada L., Ziolek L. - Prýmas J., Kovář M., Petřík J., Šebek J., Kubaň J. - Zoubek V.

Nejlepší hráč zápasu – Václav Zoubek