Měcholupy - Chanovice 3 : 2 (3 : 0)

31.05.2022 12:44
V příjemném areálu nováčka soutěže jsme po tragickém poločase předvedli zlepšení, které však na body nestačilo. Při vší úctě k domácím, kteří jsou v tabulce nahoře a hrají dobře, tak takovéto zápasy nejsou ani tak o soupeři jako spíš o nás a našem přístupu k zápasu.
Již poněkolikáté jsme inkasovali z první akce zápasu, tentokrát sice smolně tečovanou střelou, ale ... Domácí byli dobře organizovaní a těžili z našich chyb, kterých bylo požehnaně. Mnoho našich hráčů vypadalo, jako by fotbal hrálo poprvé v životě. Základní fotbalové návyky a dovednosti se musí získávat, zdokonalovat nebo alespoň udržovat tréninkem, což by si všichni naši hráči měli uvědomit. Čas a potenciál se zlepšovat má každý. Jen málokdo zvládne odehrát kvalitní zápas bez nebo s minimem tréninků. Slovo trenér vychází ze slova trénovat a je tedy logické, že pokud nebudete trénovat, nepotřebujete trenéra. Zároveň bych byl rád, aby si všichni hráči uvědomili, že fotbal je týmový sport.
Po pauze jsme se zlepšili a ve finále mohli i vyrovnat či vyhrát, fotbal se ale nehraje jen poločas. Pokud teda nejste Real Madrid.
Branky: J.Prýmas (B.Timoshenko), M.Šlehubr
Sestava: J.Václavík - M.Šlehubr, M.Polena, J.Petřík, D.Pavlovský, M.Šabek, V.Zoubek, J.Prýmas (55. J.Šulc), B.Timoshenko, L.Rada, J.Kubaň
Nejlepší hráč zápasu: Jirka Václavík