Měcholupy - Chanovice 1 : 3 (0 : 1)

22.05.2023 15:33
V Měcholupech jsme sehráli dobrý zápas, po prvním poločase jsme měli vést určitě o více než jeden gól, a přestože jsme se po pauze dostali pod tlak domácích, tak jsme týmovým výkonem našli odpověď a Jarda Kubaň dokázal, že je nejlepším útočníkem soutěže.
Úvod nám vyšel na výbornou, Honza Šebek (7+5) prodloužil míč k Jardovi Kubaňovi (20+11), který se trefil přesně k tyči. Dále jsme byli aktivní a vytvářeli si šance, Matyáš Jakub nevyužil pěkné akce Milana Šlehubra a Jardy Kubaně a pak po individuální akci rozevučel jen břevno domácí svatyně. Domácí se snažili čekat na naše chyby a i oni po našem propadnutí ve středu pole orazítkovali tyč naší branky. Kaňkou prvního poločasu, který jsme jinak zvládli podle našich představ, bylo zranění Milana Šlehubra.
Po přestávce se domácí vrhli do útoku, ale kromě velké příležitosti hned po rozehrání jsme je do šancí nepouštěli především díky výbornému výkonu defenzivní trojice Jirka Petřík, Libor Pícka, David Pavlovský, kterým však výborně sekundoval celý tým. Po hodině hry si však slabší chvilku vybral Bohdan Timoshenko a domácí lacino vyrovnali. Jsem rád, že po jejich gólu jsme ukázali charakter a všichni si sáhli na dno svých sil a díky tomu jsme dokázali dovést zápas k vítězství. Čtvrt hodiny před koncem obral Jarda Kubaň (21+11) o míč domácího brankáře Kovaříka a vrátil nám vedení. Vzápětí přišel nejhezčí moment zápasu, Libor Pícka (7+1) dohrál standartku, vrátil míč před branku, odkud ho domácí obrana odrazila před pokutové území, kde se do míče opřel Jarda Kubaň (22+11) a nechytatelnou pumelicí trefil šibenici. Domácí se sice dále snažili, ale závěr zápasu jsme si pohlídali a mohli slavit cenné vítězství. Pochvalu za zodpovědný výkon a nasazení zaslouží celý tým.
Branky: 58. O.Novotný - 2, 75, 78. J.Kubaň (J.Šebek, bez asistence, L.Pícka)
Sestava: B.Timoshenko - J.Petřík, L.Pícka, D.Pavlovský, M.Šabek, J.Prýmas, V.Zoubek, M.Šlehubr (46. J.Šulc), J.Šebek, M.Jakub (72. Š.Bláha), J.Kubaň (87. D.Klas)
Nejlepší hráč zápasu: Jarda Kubaň