Losiná - Chanovice

07.04.2019 11:52

Komentář: Radim Šiška

Losiná - Chanovice 1:4 (0:4)

Na hřišti posledního týmu tabulky jsme po dlouhé době chtěli zažít vítězný pocit a především díky velmi dobrému prvnímu poločasu se nám to po sedmi neúspěších v řadě podařilo.

Do zápasu jsme vstoupili aktivně a s nasazením. Hned od úvodu jsme si vytvářeli šance, Honza Šebek dvě trestuhodně zahodil, ale napotřetí se už po přetaženém pasu Kubaně prosadil. Pak jsme několik situací řešili zbytečně individuálně, a to ke gólu nevedlo. Naopak zisk míče od Kováře a přihrávka na Klase znamenaly třetí pokus Šebka dostat míč do prázdné branky. Tentokrát se dílo podařilo. Na rozdíl tří branek zvýšil Martin Klas, který si vybojoval míč a z velké dálky se trefil přesně k tyči. Dobrý vstup do zápasu podtrhla kombinace Zoubka s Kubaněm, ze které pohotovým zakončením těžil Šlehubr.

Ve druhém poločase jsme bohužel polevili a zápas byl na šance vyrovnaný. Z naší strany stojí za zmínku nájezd Klase či povedená střela Kováře, obě zakončení však branku domácích těsně minula. Ti přidali na důrazu a v závěru pokazili nulu debutujícímu Bohdanu Timoshenkovi. O vítězi zápasu však už v té době bylo dlouho jasno. Losiná nebyla rozhodně horší než naši dva předcházející jarní soupeři (Štěnovice, Kasejovice), jiný byl náš přístup a výkon, který by se však přesto v dalších zápasech měl ještě výrazně zlepšit.

Branky: 87. O.Tic – 7. J.Šebek (J.Kubaň), 20. J.Šebek (M.Klas), 27. M.Klas, 34. M.Šlehubr (J.Kubaň)

Rozhodčí: L.Šimek, J.Velíšek, Z.Bíba, ŽK 1:1, diváků 120

Sestava: Timoshenko B. – Rada L., Prýmas J., Abyiakyi A., Šulc J., Šlehubr M., Kovář M., Zoubek V., Klas M., Šebek J. (55. Jonáš B.), Kubaň J.

Nejlepší hráč zápasu – Jiří Šulc