Křimice - Chanovice

24.09.2019 14:26

Komentář napsal Radim Šiška

Křimice – Chanovice 7 : 1 (1 : 1)

V Křimicích nás čekal těžký soupeř a o osudu utkání nakonec rozhodl náš nepovedený druhý poločas, především jeho úvod. Z těžkého úderu jsme se již nezvedli a zápas dohráli ve velkém útlumu.

V prvním poločase jsme s domácími drželi krok. Křimičtí si vytvářeli řadu nebezpečných situací, ale buď je zradila koncovka, nebo vychytal v prvním poločase skvělý Václavík. I my jsme však hrozili na útočné polovině a několika pěkným akcím chybělo jen přesnější zakončení. Do vedení nás dostal po rohu Kubaně hlavičkou Michal Polena. Domácí vyrovnali po půlhodině, po centru hlavičkoval do prázdné branky Koutek. Za nás se několikrát dostal k zakončení Šlehubr, ale Moravec byl pozorný. Při přímém kopu domácích se v závěru poločasu zaskvěl i náš brankář.

Po pauze se domácí dostali velmi šťastně do vedení, když tečovaný míč doplachtil až do naší branky. Vzápětí domácí trefili břevno a po rohu přidali další gól. Snížit mohl po pěkném průniku Šebek, ale branku minul. Domácí však už byli v pohodě a kombinační hrou nás začali přehrávat. My jsme k závěru zápasu přistoupili velmi nezodpovědně a mnoha individuálními chybami a nepřesnostmi nabídli domácím další góly. Ti své šance využili a uštědřili nám nepříjemný debakl. Výsledek je však bohužel zasloužený. Zápas výborně odřídil mladý rozhodčí David Šnajdr.

Branky: 28. Koutek, 53. Petřík vlastní, 62. Sluka, 65 a 75. Hauer, 71. Bouzek, 87. Kuneš – 14. Polena M. (Kubaň J.)

Sestava: Václavík J. – Ziolek L. (75. Šulc J.), Rada L., Petřík J., Pavlovský D., Šebek J., Marašický J., Prýmas J., Kubaň J., Šlehubr M., Polena M. (63. Klas M.)