Komentář Starý Plzenec - Chanovice

18.04.2017 08:19

Starý Plzenec – Chanovice

 2:2 na PK 4:3

Branky: Chalupný Jakub, Rada Lukáš 

Naše A mužstvo zajíždělo minulou sobotu na hřiště do Starého Plzence, kde věděli, že je nebude čekat jednoduchý soupeř. Od začátku Chanovice chtěli v Plzenci bodovat a od toho tak odvíjet svou aktivitu. I  když si mužstvo vytvořilo několik stoprocentních šancí, nedokázalo jich bohužel využít.

V 8. minutě před branku domácích naběhl Jakub Chalupný, který nedal golmanavi  šanci a Chanovice šli do vedení 0:1. Ve 21. minutě se po skrumáži ve vápně dostal ke střele domácí hráč Pata, kterou ještě L. Skuhravý zlikvidoval, ale na dorážku Brejchy už nedosáhl. Bylo tak vyrovnáno na 1:1 a tímto výsledkem skončil první poločas.

Do druhého poločasu nastoupilo aktivněji mužstvo Plzence. Chanovice čekali na chyby domácích a  pouštěli se do rychlých protiútoků. Jeden takový brejk zužitkoval v 78. minutě Lukáš Rada a dal znovu hostům naději na to, aby si odvezli 3 body. Avšak pět minut před koncem zápasu, nedůsledným odkopem hostů, se k centru na hranici vápna dostal domácí hráč, který našel zcela osamoceného Parláska, který si balón zpracoval a nedal Hermanchakovi šanci a vyrovnal skóre na 2:2.

Zápas skončil spravedlivou remízou a hosté si tak přivezli jeden bod, jelikož domácí střelci zvládli lépe penalty a vyhráli 4:3.

Sestava: Skuhravý L., (46 Hermanchak); Šulc, (46 Zoubek); Polena J.; Prýmas; Pavlovský; Šlehubr, (82  Skuhravý O.); Petřík, (80 Klásek); Šebek; Chalupný; Černohorský; Polena M., (73 Rada)