Kasejovice - Chanovice

02.09.2020 09:51
Radim Šiška2.kolo
Kasejovice - Chanovice 2 : 1 (2 : 0)
V Kasejovicích jsme se ve velmi tvrdém zápase, nutno říct že především ze strany domácích, přizpůsobili hře plné dlouhých nákopů a soubojů. V tom byli domácí bohužel lepší a díky povedenému úvodu zápas dotáhli do vítězného konce. Nám se tentokrát trestuhodné zahazování šancí vymstilo.
Po oťukávací desetiminutovce se dvakrát prosadil Martin Škyrta, jeho zakončení pravačkou do šibenice a levačkou po průniku byla bezchybná a navíc pak nebyl daleko k hatricku. My jsme naopak v podobných příležitostech selhali. Několikrát stačilo dokopnout míč do prázdné branky, ale vždy nám chyběl krok. Pěknou střelu Dana Klase vytáhl na roh Svoboda, s námahou zkrotil i střelu Venci Zoubka, v tutové příležitosti přestřelil Michal Polena, krásná střela Jirky Petříka z velké dálky skončila jen na tyči a gól Michala Poleny nebyl uznán kvůli údajné ruce našeho hráče signalizované pomezním rozhodčím. Už během prvního poločasu jsme navíc přišli o zraněné Klase a Pavlovského.
Po pauze jsme neměli takový tlak, jaký bych si představoval a zbytečně komplikovanou hrou dávali domácím šanci uplatnit jejich tvrdost. Přesto jsme si opět vytvořili množství šancí. Hlavičky Jardy Prýmase, Michala Poleny či Honzy Šebka měly skončit v síti, ale jen udělali z domácího brankáře hrdinu. Vrcholem zmaru byla obří příležitost Honzy Šebka, který však branku překopl. Až v samotném závěru snížil krásným přímým kopem Ondra Skuhravý. V nastavení měl podobnou možnost, ale napodruhé těsně minul. Z vítězství se tak i přes dvě vyloučení v závěru zápasu radovali domácí.
Branky: 12 a 18. M.Škyrta – 88. O.Skuhravý
Sestava: B.Timoshenko – M.Šabek (75. J.Šulc), M.Šlehubr, L.Ziolek, D.Pavlovský (40. O.Skuhravý), D.Klas (30. J.Šebek), J.Prýmas, J.Petřík, M.Kovář (75. J.Polena), V.Zoubek, M.Polena
Nejlepší hráč zápasu: O.Skuhravý