Kasejovice - Chanovice

01.09.2019 10:12

Komentář: Radim Šiška

Kasejovice – Chanovice 1 : 4 (1 : 1)

Ke druhému mistrovskému zápasu jsme přistoupili zodpovědněji než k tomu prvnímu a po zásluze jsme zápas vyhráli. Spravedlivý výsledek by měl být 2:15, ale dnes jsme předvedli dobrý výkon a výhru samozřejmě bereme.

Od začátku zápasu jsme si aktivní hrou vynutili převahu a na velmi malém hřišti i šance. Do vedení nás měl poslat dobře hrající Merašický, ale po centru Pavlovského hlavou přestřelit a po skvělé přihrávce Poleny nechal vyniknout domácího brankáře Kulíka. Bohužel ne naposledy. V další šanci pálil Michal Polena pohotově, ale mimo branku. Po půlhodině hry získal Šlehubr dobrým napadáním míč, ale proč pak po spolupráci s Polenou neskončil kulatý nesmysl v brance lze pochopit jen těžko. A když gólem neskončila hlavička Poleny ani přímý kop Černohorského, udeřilo na druhé straně hřiště. Domácím se povedl roh a dostali se do vedení. Nešťastník Prýmas však svou chybu odčinil a po autu Ziolka a dobré práci Poleny v závěru poločasu hlavou vyrovnal.

Hned v úvodu druhého poločasu předvedli krásnou akci Zoubek, Šebek a zakončující Kovář, ale domácí brankář předvedl skvělý zákrok. Pak vyšla kombinace Kubaňovi a zakončujícímu Pavlovskému, ale Davidovi upřel gól pomezní rozhodčí kvůli ofsajdu. Po hodině hry jsme se však do vedení dostali, když precizní přímý kop Kubaně usměrnil do sítě Polena. Za chvíli nám bylo ještě veseleji, Honza Šebek využil svého tentokrát onsajd postavení a sám před brankářem byl faulován. Penaltu bezpečně proměnil Jarda Kubaň a navýšil naše vedení. Pohotovou reakci a výbornou kopací techniku pak po nepovedeném odkopu domácího brankáře předvedl Michal Polena a z velké dálky trefil opuštěnou branku domácích. O tom, proč jsme vyhráli jen 4:1 by vám mohli povídal Michal Kovář, Jirka Petřík a opakovaně Milan Šlehubr, kteří neuspěli tváří v tvář domácímu brankáři. Kasejovice v závěru svou vyloženou šanci zahodili, a tak jsme se mohli radovat z vysokého a zaslouženého vítězství.

Branky: 42. Fiala M. – 45. Prýmas J. (Ziolek L.), 63. Polena M. (Kubaň J.), 68. Kubaň J. z PK (Šebek J.), 75 Polena M.

Sestava: Václavík J. – Ziolek L. (53. Kubaň J.), Petřík J., Prýmas J., Pavlovský D., Šebek J. (73. Šulc J.), Černohorský L., Kovář M., Merašický J. (46. Zoubek V.), Šlehubr M., Polena M. (Rada L.)

Nejlepší hráč zápasu – Jiří Václavík