Kasejovice - Chanovice

07.09.2018 09:05

   

Radim Šiška

1. září v 22:17

 

   

2.kolo

Kasejovice - Chanovice 0:2 (0:1)

Ve druhém kole jsme se představili na hřišti nedalekých Kasejovic. Domácím se po dlouhém snažení podařilo postoupit „do kraje“ a po domácí výhře v prvním kole nad Losinou si troufali i na nás. My jsme však k utkání přistoupili zodpovědně a většinu zápasu měli výraznou převahu. K dobrému výkonu přispěli i naši fanoušci, kteří zápas navštívili v hojném počtu a za podporu jim děkujeme.

Od prvních minut zápasu jsme se snažili o kombinační hru a dostávali domácí pod tlak. Vytvořili jsme si velké množství gólových šancí i nadějných příležitostí, ale dlouho nám chybělo štěstí, důraz, nebo přesnost v koncovce. Svými chybami jsme však nabídli šance i domácím, ti je však nevyužili. Nakonec jsme se vedení dočkali po půlhodině hry. Poté, co na břevně skončila střela Petříka či hlavička Ziolka, znovu zvonila tyč za domácím brankářem Svobodou po hlavičce Petříka. Po odrazu míče prokázal přehled i důraz Michal Polena a vstřelil první branku zápasu. V poločase jsme však měli vést výraznějším rozdílem.

Po přestávce se domácí snažili být aktivnější a dostávat se do tlaku především díky dlouhým nákopům. My jsme se jejich hře přizpůsobili, přibylo osobních soubojů a nepřesností a kvalita zápasu poklesla. Nedařilo se nám využívat otevřených prostorů a většinu ofenzivních akcí jsme řešili zbrkle nebo nepřesně. Několikrát jsme pokazili rozehrávku, ale domácí našimi nabídkami naštěstí pohrdli. Na další góĺ se tak čekalo až do závěrečné desetiminutovky. Hlavičku Michala Poleny uklidil pohotově do sítě Kubaň a pojistil naše vedení. V závěru mohla padnout branka na obou stranách. Nejdříve pěknou akci Chalupného nezakončil přesně Jonáš a pak v jasné šanci po standartce minul i domácí útočník. Naše vítězství však bylo naprosto zasloužené. Zápas s přehledem odřídila trojice Tomáš Doksanský, Josef Schneider a Tereza Hessová.

Branky: 30.Polena M. (Petřík), 82.Kubaň (Polena M.)
Rohodčí: Tomáš Doksanský, Josef Schneider, Tereza Hessová., ŽK 2:1 (Kubaň), diváků 200
Sestava: Václavík J. – Šlehubr M., Ziolek L. (67. Klásek M.), Pavlovský D., Chalupný J. – Zoubek V., Prýmas J., Šebek J., Kubaň J. (87. Polena J.), Petřík J. (83. Jonáš B.) – Polena M.

Nejlepší hráč zápasu – Michal Polena