Hrádek - Chanovice

29.04.2019 22:46

Komentář: Radim Šiška

Hrádek - Chanovice 2:0 (1:0)

Proti vedoucímu týmu soutěže jsme podali snaživý výkon, ale to na kvalitního soupeře bohužel nestačilo. Jednoduchá, nebo lépe řečeno přímočará a důrazná hra tak přinesla domácím zaslouženou výhru. Naši hráči se však za svůj výkon stydět nemusí.

Ráz zápasu určil hned úvod, kdy přihrávku od brankové čáry uklidil z blízka pod břevno Kočí a uklidnil tak domácí. My jsme se k zakončení dostávali těžko. S několika střelami z dálky si domácí brankář poradil a v nejnadějnější pozici se tak objevil Šebek, ale k zakončení se nedostal. Domácí hrozili množstvím standartek a protiútoků, v závěru poločasu mohli vedení navýšit, ale v jasné šanci branku přestřelili.

Ve druhém poločase jsme ukázali větší snahu zápas vyrovnat, ale z místy výrazné územní převahy se šance rodily těžko. Nebezpečná byla střela Klase, hlavička Šebka těsně branku minula a na centr Kubaně těsně nedosáhl Bártík. Šance domácích byly výraznější, ale hrádečtí branku buď míjeli, nebo se vyznamenal výborný brankář Timoshenko. Pojistky se domácí dočkali v závěrečné desetiminutovce, když po křídelní akci do branky dostali míč s velkým štěstím. Na zdramatizování zápasu nám již chyběly síly.

Branky: 7. R.Kočí, 81. J.Brabec

Rozhodčí: D.Ruda, J.Šlajs, P.Strolený, ŽK 1:2 (Prýmas J, Klas M.), ČK 0:1 (83. Klas M), diváků 110

Sestava: Timoshenko B. – Rada L. (65. Bártík D.), Prýmas J., Abyiakyi A., Pavlovský D., Šlehubr M., Kovář M., Zoubek V., Klas M., Šebek J., Kubaň J.

Nejlepší hráč zápasu – Martin Klas