Hrádek - Chanovice 1 : 2 (1 : 1)

04.06.2023 08:22
V Hrádku už oběma soupeřům relativně o nic nešlo, přesto se hrál pěkný fotbal a oba týmy samozřejmě chtěly vyhrát. Nám se to podařilo hlavně díky zlepšení ve druhém poločase, kdy jsme jsme zápas zvládli takticky i fyzicky.
Domácí měli od úvodu míč častěji na kopačkách, dostávali se až příliš snadno do nebezpečných pozic, k zakončení naštěstí už méně. My jsme byli nebezpeční z protiútoků a po jednom z nich vysunul Lukáš Černohorský (0+1) do sóla Matyáše Jakuba (2+2), který se kličkou brankáři dostal do těžké pozice, ale přesto zakončení zvládl výborně. Dalších možností jsme nevyužili, na druhé straně nás držela výborná defenziva v čele s Liborem Píckou na středním stoperu a Bohdanem Timoshenkem v bráně, ale po sérii špatných rozhodnutí nás v závěru poločasu potrestal Tomáš Linhart, který proměnil penaltu po nešťastné ruce Jirky Petříka.
Po pauze jsme byli v defenzivě mnohem zodpovědnější a domácí snad kromě nebezpečné střely Jirky Kutila do šancí nepouštěli. Naopak na druhé straně hřiště jsme se začali dostávat do zakončení. Střely Milana Šlehubra či Václava Zoubka domácí brankář s námahou zlikvidoval, takže udeřilo až v závěru. Krásnou kombinaci Lukáše Černohorského a Milana Šlehubra (4+7) zakončil druhý jmenovaný přihrávkou pod sebe a celou akci vyšperkoval precizním zakončením Jarda Prýmas (5+0). Závěr jsme si pohlídali a naopak mohli sami přidat další gól, nicméně i tak jsme s výsledkem i výkonem spokojeni. Děkuji hráčům za nasazení a týmový výkon.
Branky: 42. T.Linhart z penalty - 18. M.Jakub (L.Černohorský), 86. J.Prýmas (M.Šlehubr)
Sestava: B.Timoshenko - J.Petřík, L.Pícka, D.Pavlovský, M.Šabek, J.Prýmas, V.Zoubek, M.Šlehubr, M.Jakub, M.Polena (72. J.Šulc), L.Černohorský (88. L.Ziolek)
Nejlepší hráč zápasu: Matyáš Jakub