Dobřany - Chanovice 5 : 0 (1 : 0)

17.04.2022 09:03
Dnešní zápas ukázal, že ani veškerá snaha nestačí na to, abychom v okleštěné sestavě zvládli dva zápasy ve dvou dnech. Považuji za svou velkou chybu, že jsem nakonec s termínem dohrávky proti Kasejovicím souhlasil a pokud budu v Chanovicích, tak se nic podobného už opakovat nebude.
Od začátku jsme měli těžké nohy a domácí se dostávali do mnoha nadějných situací, které však řešili zbrkle a nepřesně. Když už trefili branku, tak byl Láďa Skuhravý na místě nebo mu v jednom případě pomohlo břevno. My jsme měli několik náznaků z křídelních prostorů, ale k pořádnému zakončení jsme se nedostali. Dobřanští se nakonec prosadili šťastným gólem do šatny.
Druhý poločas jsme začali lépe a několikrát ohrozili domácí svatyni, škoda je třeba přímého kopu Jardy Kubaně, který brankář domácích kryl. Naše hra se rozpadla po vyloučení Jardy Prýmase, druhém gólu domácích a zranění našeho brankáře. Do branky šel Lukáš Rada a přestože podal dobrý výkon, za daných okolností jsme již nedokázali domácím vzdorovat. I přes nelichotivý výsledek děkuji všem hráčům, kteří museli toto dvouzápasové martyrium absolvovat.
Sestava: L.Skuhravý (65. R.Šiška) - M.Šabek, L.Rada, D.Pavlovský, J.Šulc, M.Šlehubr, J.Šebek, J.Prýmas, E.Kozhukhar, J.Kubaň (75. L.Pavlovský), J.Merašický
Nejlepší hráč zápasu: Michal Šabek