Chlumčany - Chanovice

04.11.2018 10:23

Komentář napsal Radim šiška

11. kolo

Chlumčany – Chanovice 6:0 (1:0)

Chlumčany se po několika letech v „A“ třídě vrátili o patro níž, ale jejich kádr se téměř nezměnil. Kvalitní soupeř nás předčil především v efektivitě, kdy většinu svých šancí proměnil. My jsme podali určitě lepší výkon než v předcházejících zápasech a výsledek je tak pro nás velmi krutý. Více než ztráta bodů mrzí však zranění J.Poleny a L.Skuhravého.

V prvním poločase jsme měli více ze hry, výborně jsme kombinovali a dostávali se do šancí, ale střely Prýmase či Kubaně branku minuly. K zakončení se však dostávali i domácí a hrál se oboustranně pěkný fotbal. Když už byl Skuhravý překonán, zaskočil za něj na brankové čáře Pavlovský nebo skluzem na poslední chvíli Rada. Více příležitostí jsme však měli my. Po Petříkově přihrávce chyběl Kovářovi krok, Šulcovi sebral z hlavy gól šťastnou tečí Milota a hlavičky Ziolka a především Petříka po rohu Poleny měly skončit v síti. V závěru poločasu jsme však chybovali v rozehrávce a se samostatným nájezdem si věděl rady Havlíček a poslal domácí do vedení.

Po přestávce jsme chtěli navázat na výkon z prvního poločasu, ale domácí si počkali na naše chyby. Po jejich dlouhém nákopu jsme byli nedůrazní a Vojáček nás křížnou střelou potrestal. Vzápětí po naší ztrátě domácí výborně sehráli protiútok a do prázdné branky zakončoval opět Vojáček. Chvíli poté musel odstoupit brankář Skuhravý a do branky šel při nemoci Václavíka stoper Rada. Přesto jsme nerezignovali a chtěli s výsledkem něco udělat. Nejblíže k tomu měl Šebek, ale po pasu Kubaně minul prázdnou branku. Neuchytil se ani přímý kop Poleny, nájezd Šulce či střela Kováře. A tak se pak ještě třikrát prosadili v pohodě hrající domácí, konkrétně Nohava. Výsledek je sice krutý, ale kdo zápas viděl, musel po závěrečném hvizdu výborného rozhodčího Komínka zatleskat oběma týmům.

Branky: 43. Havlíček, 54 a 57. Vojáček, 74,76,81. z PK Nohava
Rozhodčí: Jiří Komínek , ŽK 2:1 (J.Petřík), diváků 55
Sestava: Skuhravý L. (60. Jonáš B.) – Šebek J., Pavlovský D., Rada L., Ziolek L. - Prýmas J., Kovář M., Kubaň J., Petřík J., Šulc J. - Polena J.

Nejlepší hráč zápasu – Jaroslav Prýmas