Chanovice - Žákavá

29.04.2019 22:48

Komentář: Radim Šiška

Chanovice - Žákava 1:6 (1:3)

Domácí zápas proti asi nejlepšímu týmu v soutěži jsme bohužel nezvládli. Hosté nás především v prvním poločase přehrávali rychlostí a důrazem. Ve druhém poločase jsme byli Žákavé více než vyrovnaným soupeřem, ale naše snaha se na výsledném skóre neukázala.

Opět jsme zaspali úvod zápasu a po čtvrthodině byl stav 0:3. Hosté se prosazovali téměř identickými náběhy za obranu, a když se k jejich rychlosti přidaly naše chyby, vedlo to ke hrozivému stavu. Pak jsme se přece jen dostali do zápasu a tečovanou střelou Martina Klase snížili. Více přežitostí si však stále vytvářeli hosté.

Druhý poločas byl z naší strany výrazně lepší. Přidali jsme na bojovnosti a dostali Žákavou pod tlak. Snížení viselo na vlásku. V největší příležitosti netrefil odkrytou branku Šlehubr a vzápětí jsme za to pikali. Hostům se povedl protiútok a s přispěním tyče si vzali zpět tříbrankové vedení. My jsme zápas nezabalili a dále se snažili o zkorigování nepříznivého stavu. Bohužel nám však nebylo přáno a hosté v závěrečné desetiminutovce upravili skóre na konečných nelichotivých 1:6. Zápasy proti vedoucím týmům soutěže nám dnes i minulý týden ukázaly naše nedostatky a záleží jen na hráčích, zda budou ochotni na jejich zlepšení pracovat.

Branky: 35. Klas M. - 7. vlastní, 14, 90. Nekola, 15. Mencl, 60. Soukup, 83. Kalousek

Rozhodčí: J.Škarda, M.Vocelka, P.Strolený, ŽK 3:0 (Polena M., Pavlovský D., Šulc J.), diváků 80

Sestava: Timoshenko B. – Bártík D. (46. Rada L.), Prýmas J., Abyiakyi A., Pavlovský D., Šlehubr M. (86. Petřík J.), Polena M., Zoubek V., Klas M. (70. Polena J.), Šulc J. (85. Pavlovský L.), Kubaň J.

Nejlepší hráč zápasu – Václav Zoubek