Chanovice - Vrhaveč

11.11.2018 11:56

 

 

 

 

12. kolo

Komentář napsal Radim Šiška

Chanovice – Vrhaveč 0:1 (0:0)

V posledním domácím zápase jsme předvedli přítomným divákům dobrý výkon se špatným výsledkem. Nedokázali jsme využít ani nejvyloženější šance a ve druhém zápase v řadě jsme neskórovali a ve čtvrtém nebodovali. Ale to je jen statistika a v případě Chanovic jde vždy o více než o výsledek. Ale to nás neomlouvá, dnes jsme měli vyhrát, ne 1:0, ani 2:0, ale 7:1 první poločas a po pauze by nebylo o co hrát. Ale ten míč je prostě kulatej.

Do zápasu jsme vstoupili aktivně a od začátku jsme si vytvářeli šance. Ve 14.minutě putoval míč po ose Šulc-Petřík až k Šebkovi, který trefil jen tyč. Ve 20.minutě Prýmas připravil pozici Kubaňovi, ale ten svůj moment prováhal. Ve 22.minutě našel Kovář před prázdnou brankou Kubaně, ale ten opět váhal a nechal tak vyniknout nejlepšího hráče Vrhavče, tj. brankáře Ondřeje Pressla. Ten byl úspěšný i o minutu později, kdy vychytal v samostatném nájezdu Šebka. Ve 26. minutě se nám povedl protiútok, ale akci Prýmase a Zoubka zakončil Kovář jen střelou do gólmana hostí. Ti hrozili především střelami z dálky, ze kterých byl nejnebezpečnější pokus Reitmajera z přímého kopu, se kterým si Václavík poradil. Ve 36. minutě výborně vyvezl míč Pavlovský, ale Kovář zvolil místo střely přihrávku. Ve 43.minutě krásně našel Šebek Zoubka, který udělal kličku i brankáři Presslovi, ale obránci hostí jeho střelu z brankové čáry vykopli. Jak jsem psal v úvodu, výsledek prvního poločasu měl být 7:1, ale ve skutečnosti byl bezbrankový.

Povedl se nám i vstup do druhého poločasu, ve 47.minutě se uvolnil Zoubek, jeho střelu Pressl jen vyrazil a dorážka Kováře skončila na břevně. O chvíli později se po přímém kopu Kubaně opět předvedl brankář hostí. Ti byli povzbuzeni nerozhodným stavem a začali hrozit. Několikrát minuli branku, ale v 66.minutě byl Václavík bohužel krátký na střelu Václava Hracha z přímého kopu. Vzápětí mohlo být ještě hůře, ale útočník hostů netrefil po kličce Václavíkovi prázdnou branku. My jsme mohli a měli minimálně vyrovnat, ale střela Zoubka po průniku výborného Ziolka byla zblokována, Petřík po přiťuknutí Prýmase minul o milimetry a proti přímáku Kubaně se opět vytáhl Pressl. Když v závěru z dobrých pozic přestřelili Petřík i Kubaň, mohli se ze šťastné výhry radovat hosté. Zápas bez větších chyb odřídil Jan Zavadil za pomoci Romana Bíny a Františka Petrželky.

Branky: 66. Hrach V.
Rozhodčí: Jan Zavadil, Roman Bína, František Petrželka, ŽK 3:3 (Zoubek V., Prýmas J., Klásek M.), diváků 50
Sestava: Václavík J. – Šulc J. (76. Klásek M.), Pavlovský D., Rada L., Ziolek L. - Prýmas J., Kovář M., Petřík J., Šebek J., Zoubek V. - Kubaň J.

Nejlepší hráč zápasu – Lukáš Rada