Chanovice - Vrhaveč 5 : 0 (3 : 0)

25.04.2022 09:49
V dalším zápase jsme doma přivítali Vrhaveč, která hraje o záchranu. Celý zápas jsme byli výrazně lepší a po kombinačních akcích se dostávali do zakončení. Je třeba přiznat, že soupeř byl velmi slabý a výsledek je pro něj ještě lichotivý, na druhou stranu soupeř vždy hraje to, co mu dovolíte. My jsme mu dnes nedovolili nic.
Všechny tři góly jsme v prvním poločase dali po totožných akcích. Přihrávka do běhu do křídla, přízemní centr před branku a pohotové zakončení. V prvním případě zleva Žeňa Kozhukhar našel Milana Šlehubra, poté dvakrát zprava servíroval míč Milan Šlehubr pro Jardu Kubaně a v závěru poločasu i pro Michala Polenu. Po gólu volaly i nůžky Ondry Skuhravého či individuální akce Jirky Petříka nebo Jardy Kubaně.
I po pauze jsme si vytvářeli mnoho šancí a několikrát hosté ohrozili svého brankáře sami, jako když centr Jardy Kubaně uklidil do vlastní sítě hostující obránce. Ještě předtím Honza Šebek krásným pasem našel rozběhnutého Žeňu Kozhukhara a ten překonal výborného Pressla v brance Vrhavče. Další šance jsme zahodili, ale s výsledkem a po většinu času i s výkonem můžeme být spokojeni. Zápas s přehledem a bez karet odřídil Vladislav Stach.
Branky: 5. M.Šlehubr (E.Kozhukhar), 28. J.Kubaň (M.Šlehubr), 44. M.Polena (M.Šlehubr), 51. E.Kozhukhar (J.Šebek), 65. vlastní (J.Kubaň)
Sestava: B.Timoshenko - M.Šabek (60. L.Pavlovský), J.Petřík (80. R.Šiška), L.Rada, D.Pavlovský (60. J.Šulc), M.Šlehubr, O.Skuhravý, J.Šebek, E.Kozhukhar, M.Polena, J.Kubaň
Nejlepší hráč zápasu: Milan Šlehubr