Chanovice - Svéradice 3 :0 (1 : 0)

27.03.2023 19:52
V derby zápase proti Svéradicím jsme chtěli odčinit prohru z minulého zápasu a potěšit domácí fanoušky, které teď měsíc neuvidíme. Po bojovném a zodpovědném výkonu se to nakonec povedlo.
V úvodu byla hra plná nepřesností, ale nám se po pěti minutách povedlo uvolnit Milana Šlehubra na křídle a po je přihrávce se trefil Jarda Kubaň. Ve zbytku poločasu měli převahu spíše hosté a debutující Štěpán Bláha předvedl několik důležitých zákroků, především při přímém kopu Vlasty Beránka a průniku Petra Majera. Na druhé straně hřiště v dobrých šancích Jarda Kubaň přestřelil a Milan Šlehubr trefil tyč.
I po pauze byl k vidění spíše boj, nám se dařilo nepouštět hosty do šancí a byli jsme nebezpeční do otevřené obrany Svéradic. Po přihrávce Honzy Šebka chladnokrevně proměnil nájezd Jarda Kubaň. Hosté hrozili hlavně že standardních situací, ale Štěpán Bláha byl vždy na místě. V závěru neproměnil po pěkné přihrávce Matyáše Jakuba velkou šanci Milan Šlehubr, ale po dobrém napadání brankáře se šťastně trefil Jakub Varga. I pro něho to bylo při premiéře v mistrovském zápase mužů.
I přes mnoho nedostatků v naší hře musím tým pochválit za bojovnost a nasazení. Mám velkou radost z účasti na zápasech a hlavně na trénincích, a protože konkurence je nejlepší trenér, mám polovinu práce. Doufám, že si hráči udrží tento přístup co nejdéle.
Branky: J.Kubaň 2 (M.Šlehubr, J.Šebek), J.Varga
Sestava: Š.Bláha - J.Petřík, J.Polena, D.Pavlovský, M.Šabek (85. J.Šulc), J.Šebek, V.Zoubek (65. L.Picka), J.Prýmas (65. J.Varga), M.Šlehubr, M.Jakub (85. L.Rada), J.Kubaň
Nejlepší hráč zápasu: Jirka Petřík