Chanovice - Štěnovice

25.08.2019 09:17

Komentář: Radim Šiška

Chanovice – Štěnovice 0 : 1 (0 : 0)

První zápas nového ročníku nám nevyšel výsledkově ani herně a obětaví hosté si tak od nás odvezli všechny body. My musíme zvednout hlavu a příští týden předvést bojovnější, týmovější a fotbalovější výkon.

V prvním poločase jsme měli míč častěji na kopačkách, ale hráli jsme pomalu a do šancí se téměř nedostávali. Výjimkou byl průnik Zoubka, ale jeho zakončení bylo slabé. Neprosazovali jsme se po křídlech a uprostřed hřiště jsme byli nedůrazní. Hosté hrozili z protiútoků a Václavík v brance se několikrát zapotil. Poločas však skončil bez branek.

Po pauze jsme si jednodušší hrou vynutili tlak, ale šance jsme si nevytvářeli. Naopak jsme několikrát zbytečně ztratili míč a jednou toho využil Korosi, když po sólu přes tři čtvrtě hřiště zamířil přesně pod břevno. Pak jsme hosty zamkli na jejich polovině hřiště, ale chyběl nám pohyb a přesnost. Několika střelami z dálky minul branku Petřík, přímý kop Pepy Poleny zlikvidoval výborný Řezáč v brance hostů a jedinou naši tutovku nevyužil v závěru Michal Polena, když po pasu Kubaně netrefil branku. Z následných závarů už jsme nic nevytěžili.

Sestava: Václavík J. – Šlehubr M., Petřík J., Ziolek L., Pavlovský D., Merašický J. (65. Skuhravý O.), Kovář M., Prýmas J., Kubaň J., Zoubek V. (75. Polena J.), Polena M., připraveni Šulc J., Skuhravý L.

Nejlepší hráč zápasu: David Pavlovský