Chanovice prodloužily spolupráci s trenérem mužů Luďkem Cimrhanzlem

03.06.2014 13:55

Klub TJ Haas Chanovice se rozhodl i pro nastávající sezónu angažovat k týmu A mužů pana Luďka Cimrhanzla. Toto rozhodnutí padlo po velmi korektní rozmluvě tohoto trenéra s některými členy výboru našeho klubu. Jsme velmi rádi, že k této dohodě došlo, neboť tento trenér se velkou měrou zasloužil o úspěch mužstva mužů v podobě postupu do B třídy. Zároveň poslední rok vedl v našem klubu páteční přípravu jak mužů, tak dorostenců. 

Přinášíme Vám zde jeho stručný životopis:  

Luděk Cimrhanzl

se narodil 25.6.1977 ve Strakonicích. Zde absolvoval základní školu se zaměřením na fotbal. Následně vystudoval SPŠ Strakonice. V letech 1995 - 1997 studoval Obchdoní akademii v Českých Budějovicích. Nyní pracuje ve firmě Pottinger ve Vodňanech v oddělení nákupu. 

Od roku 2003 je šťastně ženatý. S manželkou Editou má 2 děti, dceru Editu (10 roků) a syna Jana (1,5 roku). Jeho rodina ho velmi podporuje a vytváří zázemí pro to, aby se mohl věnovat svému největšímu koníčku, fotbalu. Navíc dcera Edita svůj fotbalový a brankářský talent uplaťnuje jak v brance Junioru Strakonice, tak i ve Slavii Praha, kde hraje na střídavý start. 

Aktivity spojené s fotbalem

S fotbalem začínal v ČZ Strakonice. Po sloučení oddílů ČZ a FEZKO do SK 1980 Strakonice si okusil i nejvyšší žákovskou ligu. 

Poté hrál kraj a ligu za dorost ve Strakonicích. Po ukončení dorostu hrál 1.A a 1.B třídu za SK 1908 Strakonice. 

Při studiu v Českých Budějovicích hrál fotbal v zahraničí za SV GVP a EPSV Gmünd v týmech U21. Po návratu domů vystřídal několik týmů na úrovni B třídy, 2000-2001 Sokol Cehnice, 2002-2003 Sokol Cehnice, 2003-2012 TJ Dražejov. V posledním klubu  také započal svoji kariéru trenéra, přičemž 2010-2012 zde fungoval na pozici hrajícího trenéra OP Strakonicka. 

V roce 2012 trénoval v Žichovicích 1.B třídu. V tomto klubu po podzimní části na vlastní žádost ukončil své angažmá. 

Od léta 2013 trénuje náš tým, TJ Haas Chanovice a zároveň  působí v klubu FK Junior Strakonice na pozici hrajícího trenéra ve IV.třídě. 

V ročníku 2013-2014 dovedl muže TJ Haas Chanovice do krajské B třídy!!!!

Jak ho vidíme my: 

Ambiciózní trenér kladoucí vysoké nároky na své hráče. Neustále se snaží ve fotbale vzdělávat a zvyšovat svoji fotbalovou kvalifikaci. Nebojí se hráčům vštěpovat nové fotbalové trendy, nebojí se do sestavy zabudovávat hráče dorosteneckého věku. Preferuje hráče, kteří pracují zodpovědně na trénincích. Je k mužstvu otevřený a přístupný jakékoliv komunikaci. Hráči jsou pro něj rovnocení partneři. Je veselý, dobrosrdečný a přátelský. 

Přejeme našemu trenérovi úspěšnou přípravu, ať se našemu mužstvu vyhýbají zranění v nové sezóně a ať mužstvo dokáže absorbovat veškeré požadavky na ně kladené před sezonou a v sezóně samotné.