Chanovice - Přeštice

30.09.2018 13:02

6. kolo
Komentář napsal Radim Šiška


Chanovice – Přeštice B 2:1 (0:0)

V pořadí již šestém kole „bé třídy“ se na chanovickém trávníku představila rezerva divizních Přeštic. Zápas nabídl oboustranně výborný fotbal plný pohybu, kombinací a šancí, takže diváci, kteří na tento duel zavítali, určitě nelitovali. Především skvělým úvodem druhého poločasu jsme převážili misky zápasu na naši stranu a jen díky špatně vyřešeným situacím před brankou Přeštic byl zápas dramatický až do konce.

První poločas přinesl rychlý, běhavý fotbal se šancemi na obou stranách. Více jich však bylo před brankou Přeštic. V desáté minutě se pěkně uvolnil Kubaň, ale po jeho centru neskončila v brance hlavička Prýmase, ani dorážka Černohorského. Správný moment pro zakončení pak prováhal M.Polena a poté zahrozili i hosté, avšak jejich pokus skončil jen na boční síti. V závěru poločasu se mohlo měnit skóre na obou stranách. Po hlavičce M.Poleny v jasné šanci přestřelil Šlehubr, na druhé straně se bezchybným zákrokem proti osamocenému útočníkovi hostů předvedl Skuhravý.

Úvod druhého poločasu přinesl to nejlepší, co jsme zatím v soutěži předvedli. Zaslouženou odměnou bylo dvoubrankové vedení. První spolupráce Černohorský M.Polena skončila hlavičkou druhého jmenovaného (to jen pro ty, co neznají Lukáše) těsně nad, vzápětí si s krásnou kombinací Petřík-Kubaň-Petřík poradil hostující brankář Hašek. Pak už ale uhodilo. Zblokovanou přihrávku Černohorského si našel M.Polena a chladnokrevně nás dostal do vedení. Po pěti minutách jsme vedení zdvojnásobili. Pěkně provedený protiútok skončil přihrávkou Petříka na Šlehubra a ten se trefil přesně k tyči. Po dobrém napadání získal míč Kubaň, ale s brankářem přehodil i branku. Hosté hrozili především ze standartek, ale Skuhravý byl pozorný. Po vyloučení Viktory začali hosté více riskovat a deset minut před koncem nás skvělým reflexem zachránil nestárnoucí Skuhravý. Přesto se hosté snížení dočkali díky hlavičce Krse. My jsme v závěru nevyřešili ideálně mnoho přečíslení, ale o zasloužené vítězství jsme nepřišli. Zápas výborně odřídil Roman Bína za pomoci Kateřiny Petrželkové a Jana Zavadila.

Branky: 51. Polena M. (Černohorský L.), 57. Šlehubr M. (Petřík J.)
Rohodčí: Roman Bína, Kateřina Petrželková, Jan Zavadil, ŽK 2:4 (Skuhravý O., Jonáš B.), ČK 0:1 (68. Viktora J.), diváků 80
Sestava: Skuhravý L. – Šlehubr M., Ziolek L., Skuhravý O., Šebek J. – Kovář M. (77. Rada L.) Prýmas J., Kubaň J. (88. Jonáš B.), Petřík J., Černohorský L. – Polena M.

Nejlepší hráč zápasu – Jiří Petřík