Chanovice - Pačejov

28.10.2018 08:05

10. kolo

Chanovice – Pačejov 1:3 (0:1)

Desáté kolo soutěže nám připravilo druhou prohru v řadě. Bratro a bratranco-vražedný souboj přinesl vyrovnaný zápas, který mohl skončit jakkoli. Dnes byl šťastnější Pačejov, ale tak to ve fotbale bývá. Když se týmu a jednotlivcům daří, vychází téměř cokoli, ale bohužel to funguje i obráceně. Fotbal je krásný i ve své nepředvídatelnosti, takže kdo dnes vsadil na outsidera, bral majland.

Komentář napsal Radim Šiška

 

V úvodu jsme byli aktivnější a snažili jsme se kombinací dostat k zakončení. Po rohu Kubaně nebezpečně střílel Petřík a dorážka Kováře skončila mimo. Po čtvrthodině vyrazil Václavík střelu hostů, ale odkop se od Bokra dostal do naší branky. Vyrovnat mohl Kovář, kterému po centru Petříka připravil výbornou pozici J.Polena, ale Michal bohužel přestřelil. Při další akci se po střele Šebka vytáhl brankář hostí Štěpán. Příležitosti měli i pačejovští, ale třeba se střelou Švece pod břevno si Václavík poradil. Po dobrém napadání Kubaně se ke střele dostal J.Polena, ale jeho zakončení nebylo dostatečně důrazné. Zajímavý poločas tak skončil za vedení hostů.

Po pauze byla hra otevřenější a o šance opět nebyla nouze. Krásnou individuální akci předvedl Zoubek, ale po jeho zpětné přihrávce přestřelil branku Petřík. Dvacet minut před koncem jsme využili křídelní prostor a Šebek byl zastaven jen za cenu pokutového kopu. Ten proměnil Kubaň a vyrovnal. Hosté však měli připravenu odpověď. Skvělý náběh, zpracování i zakončení předvedl Panuška a vrátil Pačejovu vedení. Vyrovnání mohl zařídit Prýmas, ale k jeho přihrávce před prázdnou branku se M.Polena nedostal. Pojistku na vítězství hostů dal střídající Štěpán, jehož překvapivá střela skončila u levé tyče naší branky. Naději nám mohl v závěru dát M.Polena, ale po jeho průniku se vyznamenal Štěpán stejně jako při střele Kubaně. Nenápadně, ale přesně odřídil zápas rozhodčí Matěj Vaněk za pomoci Jakuba Rubáše a Kateřiny Petrželkové.

Branky: 70. Kubaň J. z PK (Šebek J.)14. Bokr, 77. Panuška. 83. Štěpán 
Rozhodčí: Matěj Vaněk, Jakuba Rubáš, Kateřina Petrželková, ŽK 1:3 (J.Prýmas), diváků 100
Sestava: Václavík J. – Klásek M. (69. Pavlovský D.), Ziolek L., Polena M., Prýmas J. – Zoubek V., Kovář M., Kubaň J., Petřík J., Šebek J. - Polena J. (66. Šulc J.)

Nejlepší hráč zápasu – Lešek Ziolek