Chanovice - Losiná

10.09.2018 08:23

 

 

3.kolo
Chanovice - Losiná 8:0 (6:0)

Ve třetím kole soutěže jsme za příjemného fotbalového počasí přivítali celek z Losiné. Pan správce se celý týden snažil, a tak jsme po dlouhé době nastoupili na opravdu zelený pažit. Zkušenost z loňského ročníku vedla k očekávání bojovného zápasu s důrazným a nepříjemným soupeřem. Jsme rádi, že realita nakonec byla jiná a zápas jsme s přehledem dovedli k vítěznému konci.

V úvodu zápasu jsme působili ospale a laxně a příležitosti tak byly vidět na obou stranách hřiště. Hosty vychytal Václavík a pak jsme i se štěstím přežili další dvě šance soupeře. Na druhé straně hostující gólman Zbiň bravurně vyrazil přímý kop Michala Poleny a pěkná střela Zoubka skončila těsně mimo. Ve 12. minutě využil nedorozumění hostující obrany Michal Polena, sebral odražený míč a po kličce brankáři zakončoval do prázdné branky. Od té doby bylo na hřišti už jen jedno mužstvo. Po půlhodině byl za sražení Michala Poleny vyloučen hostující Bodanský a následný přímý kop precizně proměnil Kubaň. Chvíli poté si Zoubek vynahradil překopnutí prázdné branky a zužitkoval přihrávku Šlehubra. Další gól padl také z protiútoku, tentokrát ho připravil Michal Polena a nadvakrát se prosadil Kubaň. Vzápětí Klásek krásnou přihrávkou našel Šebka a ten se nemýlil. Tečku za poločasem udělala pěkná kombinace zakončená centrem Michala Poleny, který si našel Kubaň a zkompletoval tak svůj hattrick.

I po pauze jsme se snažili být aktivní, ale občas nás brzdily nepřesnosti. Soupeř se v deseti zatáhl a proniknout jeho brance bylo složité. Přesto Černohorský našel skulinky v obraně hostů a přidali jsme ještě dvě branky. Jeho pobídky zužitkovali Prýmas a Šlehubr. Další šance již zůstaly nevyužity, ale přesto jsme získali tři body za relativně snadnou výhru. Zápas bez větších problémů odřídil Michal Bíba, kterému asistovali Pavel Marek a Michal Kalík.

Branky: 12. Polena M., 29. Kubaň (Polena M.), 33. Zoubek (Šlehubr), 37. Kubaň (Polena M.), 39. Šebek (Klásek), 42. Kubaň (Polena M.), 70. Prýmas (Černohorský), 84. Šlehubr (Černohorský)
Rohodčí: Michal Bíba, Pavel Marek, Michal Kalík ŽK 0:1, ČK 0:1 (28. Bodanský), diváků 100
Sestava: Václavík J. – Šlehubr M., Ziolek L., Pavlovský D.(60. Skuhravý O.), Šebek J. – Zoubek V.(46. Černohorský L.), Prýmas (71. Kovář M.), J., Kubaň J. (46. Jonáš B.), Petřík J. (83. Jonáš B.), Klásek M. – Polena M. (60. Polena J.)

Nejlepší hráč zápasu – Jaroslav Kubaň

Komentář napsal Radim šiška