Chanovice - Křimice

20.09.2020 10:09
Komentář: Radim Šiška
Chanovice – Křimice 0 : 2 (0 : 0)
O chanovické pouti viděli diváci vyrovnaný zápas, ve kterém hosté rozhodli o svém vítězství díky chvilkové nekoncentrovanosti naší defenzívy. Je možné, že v tu chvíli se naši obránci věnovali sličným divačkám na tribuně či nedaleké pouti stejně jako pomezní rozhodčí, ale na to se historie bohužel neptá. Ve vyrovnaných zápasech o výsledku rozhodují detaily, a tak tomu bylo i v tomto případě.
Pokud se diváci těšili na rychlý kombinační fotbal, tak museli být hrou v prvním poločase mírně rozčarováni. Dlouhé nákopy a nepřesnosti převažovaly nad pohlednými akcemi. Přesto se na obou stranách hřiště děly zajímavé věci. Střely Šabka a Merašického z úvodu zápasu nebyly pro Moravce větší výzvou, zapotil se však po zakončení Šebka, které s námahou vytáhl na roh. Po sklepnutí M.Poleny se ke střele dostal Prýmas, ale ta byla bohužel zblokována. Po dobře ubráněné standartce se nám v závěru poločasu povedl protiútok. Ziolek zachoval klid v rozehrávce a našel Zoubka, ten si vyměnil míč s M.Polenou a hledal před brankou Šlehubra, jeho střela však branku minula. V závěru poločasu měli dvě velké šance i hosté, poprvé skvěle zasáhl Timoshenko , a pak jsme po zakončení Paty měli štěstí, protože míč skončil na břevně naší branky.
Do druhé půle jsme vstoupili aktivně a po podařeném průniku Chalupného se ke střele bohužel nedostal M.Polena. V další akci došlo ke střetu M.Poleny s hostujícím brankářem Moravcem, po kterém Moravec chytil našeho hráče pod krkem a praštil s ním o zem. Vše se kupodivu obešlo bez jakéhokoli trestu. Z následné akce využil hostující útočník ofsajdového postavení a jeho centr před branku si nešťastně srazil do vlastní sítě Prýmas. Ten mohl vyrovnat po následném rohu, ale v záklonu nehlavičkoval přesně a totéž se dá říci o střele Kováře, který z dobré pozice minul. Čtvrt hodiny před koncem předvedl hostující Křen akci, o které bude moci vyprávět vnoučatům, protože víckrát se mu již nic podobného nepovede. Z jeho práce těžil Szedmák, který se z malého vápna nemýlil. Šanci na dramatickou koncovku odmítl Kubaň, který v 82. minutě zahodil penaltu. A tím naše šance na bodový zisk definitivně zhasla.
Rozhodčí: Frgal, Petrželková, Dušek
Branky: 59. Prýmas vlastní, 74. Szedmák
Sestava: B.Timoshenko – M.Šabek (63. J.Šulc), J.Prýmas, L.Ziolek, M.Šlehubr, J.Šebek, V.Zoubek (77. D.Klas), M.Kovář, J.Polena(33. J.Chalupný), J.Merašický (63. J.Kubaň), M.Polena
Nejlepší hráč zápasu: Michal Kovář