Chanovice - Klatovy B 3 : 0 (0 : 0)

08.10.2021 10:03
O chanovické pouti jsme proti rezervě Klatov předvedli ospalý a takticky špatný první poločas, ale výrazné zlepšení po pauze nám přineslo zasloužené tři body.
Hned úvodu se do šance protlačil Venca Zoubek, ale trefil jen tyč, od které se míč odrazil do náruče brankáře Hermana. Pak byli lepší hosté, ale Jirka Václavík jim chytil penaltu a když už na pěknou střelu z dálky nedosáhl, pomohlo mu břevno. Šance se střídaly na obou stranách, v té největší klatovské výborným reflexem zasáhl Jirka Václavík, v té naší se po centru navrátilce do sestavy Milana Šlehubra jen těsně netrefil Michal Polena.
Po přestávce se nám lépe dařilo využívat křídelní prostory i pokrývat střed hřiště, což vedlo k územní převaze a šancím, z nichž jsme tři dokázali využít. Nejdříve vyhrál na polovině hřiště těžkou hlavičku Michal Polena a Jarda Kubaň postupoval sám na brankáře. Nechal se sice doběhnout obráncem, ale gól stejně dal. Pak se podél brankové čáry protáhl Honza Šebek, zpětnou přihrávkou našel Michala Polenu, který propálil vše. Při posledním gólu si Jarda Prýmas na vápně zpracoval těžkou přihrávku Davida Pavlovského a pohotově zamířil přesně k tyči. Všechny branky byly pěkné a mohlo jich být i víc, ale za vítězství i výkon především ve druhém poločase jsme samozřejmě rádi.
Branky: J.Kubaň (M.Polena), M.Polena (J.Šebek), J.Prýmas (D.Pavlovský)
Sestava: J.Václavík - D.Pavlovský, J.Petřík, J.Prýmas, L.Ziolek (83. J.Šulc), J.Šebek, V.Zoubek (80. O.Skuhravý), J.Merašický, M.Šlehubr, J.Kubaň (70. M.Šabek), M.Polena
Nejlepší hráč zápasu: Jirka Petřík (a to i přesto, že jsem ho v referátku ani jednou nezmínil a dokonce nemá ani narozeniny )