Chanovice - Kasejovice

07.04.2019 11:50

Chanovice – Kasejovice 3:4 (3:2)

V prvním jarním domácím zápase jsme nepotěšili ani sebe, ani diváky a po slabém výkonu jsme nechali všechny body hostům z Kasejovic.

Komentář: Radim Šiška

 

Hned v úvodu se ve velké šanci ocitl Michal Polena, ale branku netrefil. Po čtvrthodině se tak prosadili hosté, Fiala byl nejdůraznější v našem vápně a překonal Václavíka střelou na bližší tyč. Nám se hra příliš nedařila, ale přesto jsme se dostávali do mnoha příležitostí a po půlhodině jsme skóre otočili. Faul na Prýmase potrestal z penalty Kubaň a po kombinaci Kováře a Šlehubra zakončoval do prázdné branky Zoubek. Ten byl vzápětí znovu sám před Svobodou, ale v síti neskončila ani jeho střela, ani dorážka Poleny. Velkou šanci po pasu Kubaně zahodil i Šlehubr, protože těsně minul branku. Vzápětí nás potrestal Adamec, který využil další laxnosti v naší obraně a vyrovnal. V závěru poločasu vysunul Šebek Šlehubra, a ten se napodruhé nemýlil a pěkným lobem nám vrátil vedení.

Druhý poločas byl z naší strany bohužel ještě mnohem horší. V mnoha situacích jsme volili špatná řešení a nedařilo se nám dostat míč do volných prostorů. Kasejovičtí se zlepšili, ale vyrovnání jsme jim darovali zbytečnou penaltou, kterou proměnil Fiala. Ve zbytku poločasu jsme se snažili získat vedení zpět, ale byla to snaha křečovitá a neplodná. V úplném závěru nám navíc utekl Pružinec a střelou opět na první tyč rozhodl o vítězství hostů. Za výkon v zápase a především ve druhém poločase se musíme divákům omluvit a v příštích zápasech ho výrazně zlepšit. Snad k tomu přispějí lepším výkonem hráči a lepší rozhodnutí přijdou i z lavičky.

Branky: 27. J.Kubaň z PK (J.Prýmas), 34. V.Zoubek (M.Kovář), 44. M.Šlehubr (J.Šebek)– 16 a 51. Fiala (druhá z PK), 41. Adamec, 87. Pružinec
Rozhodčí: Jirsa Petr, Marek Pavel, Brůha Radek, ŽK 0:0, diváků 100
Sestava: Václavík J. – Šlehubr M., Rada L. (46. Pavlovský D.), Skuhravý O. (73. Šulc J.), Kubaň J. - Kovář M. Prýmas J., Petřík J. (46. Černohorský L.), Zoubek V. (50. Jonáš B.), Šebek J. - Polena M.

Nejlepší hráč zápasu – Jaroslav Kubaň