Chanovice - Hrádek

16.09.2018 10:56

Chanovice – Hrádek 3:2 (2:1)

V pouťovém zápase se na chanovickém hřišti střetly dva z doposud pěti stoprocentních týmů. Ambiciózní Hrádek potvrdil svou pověst důrazného a fotbalově vyspělého družstva a dlouho u nás sahal po bodech. Ve výborné atmosféře, ke které přispěli fanoušci obou týmů, však nakonec rozhodlo větší fotbalové srdce domácího týmu.

V úvodu zápasu jsme tahali za kratší konec a hosté nás přehrávali. Několik těžkých zákroků předvedl Skuhravý, ale na hlavičku Štěpána z 11. minuty byl už krátký. Postupně jsme se zlepšovali a šance se střídaly na obou stranách hřiště. Vyrovnání měli na hlavě Kubaň i M.Polena, ale hostující brankář Ryba byl proti. Obrat skóre po půlhodině zařídil výborně hrající Zoubek. Nejdříve posadil gól na hlavu M.Poleny a pak jeho roh prošel až do branky gólmana Ryby. Hrádek se však oklepal a opět začal hrozit. Štěpán netrefil prázdnou branku a jednou nás zachránila tyč.

Po pauze jsme byli mnohem aktivnější a nebezpečné situace se odehrávaly výhradně před brankou hostů. Zoubek a poté Šebek připravily tutovky pro M.Polenu, ale v brance hostů se překonával Ryba. Vyrazil i lob Kubaně, kterého pěkně uvolnil Černohorský. Na druhé straně nás několikrát podržel Skuhravý a z prázdné branky vyhlavičkoval míč Petřík. Nevyužité šance nás mrzely v 77. minutě, kdy po rohu vyrovnal Kočí. V závěru jsme za velké podpory fanoušků chtěli vyhrát víc než soupeř a v poslední minutě jsme se prosadili díky preciznímu přímému kopu Černohorského a hlavičce Prýmase. V pětiminutovém nastavení jsme už cenné vítězství udrželi. Ke kvalitě zápasu přispěli i rozhodčí Jakub Hamouz, Pavel Hudeček a Petr Strolený.

Branky: 34. M.Polena (Zoubek), 36. Zoubek, 89. Prýmas (Černohorský) – 11. Štěpán, 77. Kočí
Rozhodčí Jakub Hamouz, Pavel Hudeček, Petr Strolený ŽK 1:2 (Klásek), diváků 200
Sestava: L.Skuhravý – J.Šebek (90. B.Jonáš), L.Ziolek, D.Pavlovský, M.Šlehubr – V.Zoubek (80. M.Klásek), J.Prýmas, J.Petřík, L.Černohorský, J.Kubaň (93. M.Kovář) – M.Polena (82. J.Polena)