Chanovice - Chotěšov

20.05.2019 05:49

Komentář napsal Radim Šiška

Chanovice – Chotěšov 0:3 (0:1)

V dalším domácím zápase jsme za pěkného počasí diváky nepotěšili a po nepřesvědčivém výkonu podlehli Chotěšovu. Ten je tak prvním týmem, se kterým se nám letos nepodařilo získat ani bod.

Hned v úvodních minutách zahrávali hosté standartku a provedli ji bezchybně, pohotový volej Schambergera skončil v šibenici. Pak přišly i naše šance, třikrát se k zakončení dostal Polena, zdálky nebezpečně střílel Prýmas a pokus Šebka skončil těsně nad. Hosté nám dělali problémy především svou rychlostí.

Po poločase se nám nepodařilo převést záměr v realitu. Útočili jsme stereotypně středem hřiště, většinu akcí jsme řešili zbytečně individuálně a bohužel už tradičně nám chyběla zodpovědnost v defenzivní činnosti a alespoň náznak snahy o dodržování rozestavění. Druhý gól jsme sice dostali po jasném faulu na Kubaně, který rozhodčí pustil, ale šest našich hráčů v tu chvíli z dálky fandilo třem bránícím. Proč, to možná neví ani oni samotní. Třetí gól v naší síti snad ani nemá cenu komentovat. Zbytečné ztráty míče, špatné postavení, nezodpovědnost a místy až tragická fyzická a psychická odolnost nás dostaly do situace, ze které nevede krátká, ani jednoduchá cesta. Každopádně kecy nemají cenu.

Branky: 2 a 60. Schamberger, 85. Štokl

Rozhodčí: Václav Červený, ŽK 0:0, diváků 80

Sestava: Timoshenko B. – Prýmas J. (55. Klas M.), Abyiakyi A., Šlehubr M., Polena M., Zoubek V., Kovář M. (75. Skuhravý O.), Šebek J. (80. Jonáš B.), Kubaň J., Petřík J., Ziolek L. (65. Šulc J.)

Nejlepší hráč zápasu – Bohdan Timoshenko