Chanovice - Blovice

27.10.2019 10:35

Komentář napsal Radim Šiška

Chanovice – Blovice 5 : 0 (0 : 0)

V souboji týmů z popředí tabulky jsme přivítali nováčka soutěže z Blovic. V běhavém zápase rozhodovaly fotbalové dovednosti a těch jsme měli po poločase v zásobě více než soupeř, a proto jsme se mohli radovat z další výhry.

První poločas byl soubojem o střed pole. My jsme po čtvrthodině tuto část hřiště kombinačně překonali, ale Honza Šebek v jasné šanci selhal. Hosté měli po sporném souboji podobnou příležitost, ale Václavík v naší brance předvedl výborný zákrok. K vidění bylo i mnoho dalších náznaků šancí, ale do poločasu se skóre nezměnilo.

Po pauze jsme předvedli divákům skvělou čtvrthodinku plnou pohybu a kombinace, která rozhodla zápas. Nejdříve přímý kop Petříka přiťuknul hlavou Prýmas Polenovi a Michal otevřel skóre zápasu. V zápětí se po výborné práci Šebka dostal k zakončení Šlehubr, a přetože trefil tyč, mohli jsme se radovat z gólu, protože míč pohotově doklepl do sítě Michal Kovář. Ligovou akci jsme předvedli po hodině hry. Zoubek vybojoval míč, předal ho Kovářovi, který vyslal do průniku Šlehubra. Milan pak krásnou přihrávkou našel Kubaně a Jarda zakončoval do poloprázdné branky. Velká paráda. Hosté se však nevzdávali a Václavík v naší brance předvedl několik výborných zákroků. A tak udeřilo na druhé straně. Na výborně kopnutý roh Pepy Poleny si naskočil Michal Polena a odražený míč pohotově usměrnil do sítě Ziolek. Třešničkou na dortu byl průnik Jirky Petříka. Ten na hranici vápna našel Pepu Polenu, který se citovkou trefil přesně do šibenice. Přestože výsledek hovoří jasnou řečí, je třeba ocenit i velmi dobrý výkon soupeře. Poděkování míří i k asistentu hlasatele Ondřeji Kláskovi, který si svým výkonem řekl o nominaci na další zápas.

Branky: Polena M. (Prýmas J.), Kovář M. (Šlehubr M.), Kubaň J. (Šlehubr M.), Ziolek L. (Polena M.), Polena J. (Petřík J.)

Sestava: Václavík J. – Abyiakyi A., Petřík J., Prýmas J., Ziolek L., Šebek J. (65. Rada L.), Kovář M., Zoubek V., Šlehubr M., Kubaň J. (76. Polena J.), Polena M.

Nejlepší hráč zápasu – Jirka Petřík