Chanovice - Blovice 3 : 2 (3 : 0)

18.05.2023 12:22
V domácím zápase proti Blovicím jsme v prvním poločase navázali na dobrý výkon z minulého kola, po pauze už to bylo horší, ale přesto jsme díky bojovnosti získali tři body.
Od začátku zápasu bylo jasné, že oba týmy se budou chtít prosazovat kombinačním fotbalem, takže se bylo na co dívat. Hosté byli v koncovce bezzubí, nám se podařilo alespoň některé příležitosti proměnit. Hned v první desetiminutovce si odražený míč po centru Michala Šabka (1+3) našel Honza Šebek (6+4) a poslal nás do vedení. Po čtvrthodině vyslal Jarda Kubaň (19+10) do brejku Milana Šlehubra (4+6), který se poučil z minulého týdne a takřka totožnou situaci tentokrát vyřešil gólově. Když hosté začali vystrkovat růžky, udeřili jsme potřetí. Precizní roh Jardy Kubaně (19+11) poslal pohotově do sítě Honza Šebek (7+4).
Po přestávce hosté ještě přidali na aktivitě a odměnou jim byla branka Heřmana, který se prosadil hlavou po rohu. My jsme mohli znovu odskočit, ale své šance jsme neproměnili a za hlavu se chytal třeba Lukáš Rada, kterého vychytal v jasné šanci Šabata. Na drama zadělal deset minut před koncem znovu Heřman, který se prosadil po pěkné individuální akci. Nám mohl vrátit klid Matyáš Jakub, ale jeho polostřela polopřihrávka k úspěchu nevedla. Je třeba uznat, že v závěru na tom byli hosté fyzicky lépe než my, ale enormním nasazením jsme cennou výhru uhájili. Děkujeme fanouškům a věříme, že nelitovali toho, že dali přednost našemu zápasu před derby pražských S.
Branky: 8. J.Šebek (M.Šabek), 15. M.Šlehubr (J.Kubaň), 35. J.Šebek (J.Kubaň) - 62. M.Heřman, 81. M.Heřman
Sestava: B.Timoshenko - J.Petřík, J.Polena, D.Pavlovský, M.Šabek (46. L.Pícka), V.Zoubek, J.Prýmas, M.Šlehubr (90. J.Šulc), J.Šebek, L.Rada (70. M.Jakub), J.Kubaň
Nejlepší hráč zápasu: Honza Šebek