Chanovice - Blovice 1 : 1 (0 : 0) PK 3:4

31.05.2022 12:43
V netradičním čase v neděli po obědě jsme přivítali tým z Blovic. Zápas měl náboj i atmosféru, ale zisk bodu je pro nás ve finále málo.
V prvním poločase jsme měli tři tutové šance, dvakrát selhal Bohdan Timoshenko a jednou střílející Milan Šlehubr a dorážející Honza Merašický. Na druhé straně hřiště nás minimálně jednou podržel Jirka Václavík. Hrál se důrazný fotbal, na což těsně před poločasem doplatil vyloučením hostující Krásný.
Hned po přestávce ho následoval náš Jarda Prýmas. I tuto kartu by si rozhodčí nejspíš obhájil, ale zjevně se jednalo o kompenzaci. Další ČK už rozhodčí Kulhánek dát musel, do sprch šel předčasně Houdek. Přesilovku jsme už využili, po akci Bohdana Timoshenka a Honzy Šebka se pohotově trefil sváteční střelec David Pavlovský. Naší pasivity však využil hostující Heřman, který se ze stopera přesunul do útoku a vyrovnal. Vyrovnat počet hráčů na hřišti se povedlo Michalovi Šabkovi, který za pět minut stihl dvě žluté karty, obě zbytečné. V penaltách selhali většinou spolehliví střelci, Jirka Václavík chytil jen jednu a bod navíc tak putuje do Blovic. Za dnešní bojovný a hlavně týmový výkon si hráči však zaslouží pochvalu.
Branky: 70. D.Pavlovský (J.Šebek) - 82. M.Heřman
Penalty proměnili Venca Zoubek, Honza Šebek a Jirka Petřík, nedali Jarda Kubaň a Milan Šlehubr.
Sestava: J.Václavík - M.Šlehubr, M.Polena (90. J.Šulc), J.Petřík, D.Pavlovský, J.Merašický (80. M.Šabek), J.Šebek, J.Prýmas, V.Zoubek, E.Kozhukhar (65. J.Kubaň), B.Timoshenko
Nejlepší hráč zápasu: David Pavlovský