Přeštice B - Chanovice

25.09.2017 12:29

Krátce zápasy: Žákava -  Chanovice 4:2 Zcela nevyvedený zápas, kdy jsme začali hrát až za stavu 4:0 pro domácí mužstvo, tedy v 70.minutě. Stačili jsme ještě dát 2 góly, nastřelit tyč a vytvořit si 3 další brankové příležitosti. 

Chanovice - Starý Plzenec  4:0  Opak předchozího zápasu, hráli jsme velmi aktivně a výbornému soupeři nedali šanci. Podali jsme nejlepší výkon podzimu, což se odrazilo i na výsledku s mužstvem, které do této doby mělo skóre 14:1. 

Přešitce B - Chanovice  0:1 (0:0) Branka Michal Polena

Z našeho pohledu také výborný zápas, i když jsme zde produkovali více nepřesností, než v předchozím zápase. Domácí však velmi rychle dostupovali  naše hráče, a tak se hra odehrávala spíše vprostřed pole. Přesto jsme si dokázali vytvořit 2 mimořádné šance, kdy Lukáš Černohorský a Honza Šebek běželi sami na brankáře. Oba však zvolili špatnou variantu zakončení a tak se stav zápasu neměnil. Měli jsme více ze hry a vpředu jsme byli nebezpečnější. Na začátku druhého poločasu jsme podnikli dva rychlé výpady do soupeřovy obrany, kdy po centru Michal Polena hlavičkovl do břevna domácí branky a za chvíli však již nekompromisně zakončil do soupeřovo branky, 1:0. Poté převzal inicitivu domácí tým, dokázal kombinovat pouze k našemu pokutovému území, kde vše vyřešila naše obrana včetně brankáře. Naopak naše mužstvo hrozilo z rychlých brejků, ani jeden se však již neujal. Proto jsme odjeli s cenným vítězstvím. Výborně si vedl na nezvyklé pozici stopera Jirka Petřík.