Informace o týmu Chanovic před začátkem zimní přípravy

05.01.2016 09:51

Po dohodě výboru klubu a trenéra Jardy Brože koncem podzimní sezóny Jarda Brož ukončil učinkování u mužstva mužů. Patří mu za klub velké poděkování, neboť na to, v jakém stavu se mužstvo v průběhu podzimu nacházelo, uhrálo poměrně dost bodů. Mužstvo skončilo po podzimu na 8. místě se ziskem 20 bodů. Za Chanovice A nastoupilo na podzim více než 27 různých hráčů. 

Novým trenérem mužstva Chanovic bude současný předseda klubu Oldřich Šebek. Ten doposud trénoval mužstvo Malého Boru, se kterým je vytvořená farma. Jeho úkolem je stabilizovat kádr a mužstvo dobře připravit jak po fyzické tak i po taktické stránce na jarní část mistrovské sezóny. Mužstvo Chanovic neplánuje žádné změny v kádru. V kádru i nadále zůstávají hráči na hostování Milan Šlehuber a Kylián. Rádi bychom prodloužili hostování Jardy Malého ze Žichovic. Zároveň by se měl v kádru více objevovat talentovaný hráč Malého Boru Jirka Petřík, který absolvuje zimní přípravu s našim mužstvem. I nadále trvá farma s Malým Borem, kdy se mohou hráči těchto mužstev prolínat v obou soutěžích. 

Příprava mužstva začne 15.1.. Ve dnech 3.3.-6.3.2016 proběhne herní soutředění v Chanovicích. O mužstvo se i nadále budou starat kustod týmu Míra Kašák a vedoucí mužstva Vašek Brejcha. 

Přípravné zápasy:

V Chanovicích na tréninkovém hřišti

sobota 20.2. Chanovice - Žichovice

sobota 27.2. Chanovice - Strakonice

sobota   5.3. Chanovice - Bělčice  ( soustředění )

sobota 12.3. Chanovice - Klatovy B

sobota 19.3. Chanovice – Blatná (pokud bude dobrý terén, tak na hlavním hřišti)

 

Předpokládané začátky zápasů budou ve 14:00 hod.. Přesné časy budou uvedené na faceboku TJ Haas Chanovice