Chlumčany - Chanovice 5 : 1 (5 : 0)

31.05.2022 12:42
Na půdě jednoho z nejlepších týmů soutěže jsme nezvládli první poločas, ale po pauze jsme především sami sobě dokázali, že bez ohledu na složení vlastního týmu či soupeře jsme schopni hrát vyrovnanou partii s každým.
Domácí od první minuty dokazovali, že nejsou na špici soutěže náhodou. Navíc jim pomohl rychlý gól a my jsme se do zápasu dostávali těžko, za což díl viny nesu i já, protože předzápasová příprava nepadla na úrodnou půdu. V první půlhodině jsme měli nejméně tři dobré příležitosti, ke skórování, ale úspěšní jsme nebyli a domácí nekompromisně trestali každou naší chybu. Poločasový stav tak byl tristní.
Do druhého poločasu jsme nastoupili se snahou dohrát zápas důstojně. Velmi nám pomohl Michal Polena na stoperu a zesílení středu hřiště. Obraz hry se sice příliš nezměnil, domácí měli stále převahu, ale do gólových šancí se na rozdíl od prvního poločasu dostávali sporadicky. My jsme si naopak vytvořili několik nadějných situací. Po gólu volal přímý kop Jardy Kubaně. který nakonec skončil na břevně. Odměnou za naší snahu byl gól Jardy Kubaně, kterému střeleckou příležitost připravil Jirka Petřík. Snad pro nás byl tento zápas lekcí, ze které se dokážeme poučit. I přes nepříznivý výsledek děkuji hráčům za výkon, obzvláště Leškovi Ziolkovi a Vencovi Zoubkovi, kteří nastoupili po dlouhých pauzách a se zdravotním omezením.
Branky: 1.Vojáček, 16. Potočník, 28. Tomášek, 37. Havlík, 44. Dostálík - 87. J. Kubaň (J.Petřík)
Sestava: B.Timoshenko - M.Šabek, L.Ziolek, J.Petřík, J.Šulc, M.Šlehubr (46. R.Šiška), J.Šebek, V.Zoubek, E.Kozhukhar, M.Polena, J.Kubaň
Nejlepší hráč zápasu: Michal Polena